Anmeldelse
af Alex Bass
Bordet var dækket pænt op, med fin dug, servietter og flotte tallerkner.
stemningen var god.
hovedretten bestod af:
kylling med krydderurter
kartoffelmos
rodfrugter
opbagt sovs
kyllingen var god og havde både smag og saft, men kunne godt have brugt lidt mere salt.
kartoffelmosen var klumpet, var dog tilsmagt okay, men kunne godt have brugt lidt mere omsorg.
Rodfrugterne var kolde, og var skåret for stort ud og var slet ikke tilsmagt. De kunne også godt have fået en blanchering, inden de blev stegt på panden.
Den opbagte sovs var godt tilberedt og havde en dejlig smag, den gav et pift til retten, som ellers ikke ville have været der.
Anretningen var ikke den bedste, og så ikke så indbydende ud, tallerkenen var beskidt, hvor kanterne ikke var tørret af, og så var tallerkenen ikke varm.
Det meste af maden var kold, og var ikke ret indbydende.
Jeg fik intet at drikke til maden, og blev selv nødt til at finde noget at drikke, som jeg egentlig synes er tjenerens job.
desserten bestod af:
chokoladekage
vaniljeis
marengs
chokoladekagen smagte godt, men bunden var for tyk og domminerede retten for meget.
vaniljeisen var godt tilsmagt, men var desværre smeltet.
marengsen var blød og var ikke sprød, den smagte for sødt, og der var for meget af den.
prisen var 20,- for begge retter, og det var trods alt meget billigt i forhold til kvaliteten.
Samlet set passede ingredienserne godt sammen, men det lykkedes ikke 100 % at få smagt maden til og detaljer omkring at få maden på hele tallerknen varm ved serveringen, lykkedes desværre heller ikke. Men der var mange gode ting, der kan arbejdes videre med, f.eks. var desserten god, men kunne afbalanceres bedre i forhold til, hvor meget elementerne skulle fylde i forhold til hinanden.
Forventningen var middel, da maden var lavet af elever, der er ved at lærer faget. De leverede det rimmeligt, men der er plads til forbedringer.
jeg vil give hovedretten 2 ud af 6 stjerner, og vil give desserten 3 ud af 6 stjerner, sammenlagt ligger vi på 2,5 stjerne.
chokoladekage
vaniljeis
marengs
chokoladekagen smagte godt, men bunden var for tyk og domminerede retten for meget.
vaniljeisen var godt tilsmagt, men var desværre smeltet.
marengsen var blød og var ikke sprød, den smagte for sødt, og der var for meget af den.
prisen var 20,- for begge retter, og det var trods alt meget billigt i forhold til kvaliteten.
Samlet set passede ingredienserne godt sammen, men det lykkedes ikke 100 % at få smagt maden til og detaljer omkring at få maden på hele tallerknen varm ved serveringen, lykkedes desværre heller ikke. Men der var mange gode ting, der kan arbejdes videre med, f.eks. var desserten god, men kunne afbalanceres bedre i forhold til, hvor meget elementerne skulle fylde i forhold til hinanden.
Forventningen var middel, da maden var lavet af elever, der er ved at lærer faget. De leverede det rimmeligt, men der er plads til forbedringer.
jeg vil give hovedretten 2 ud af 6 stjerner, og vil give desserten 3 ud af 6 stjerner, sammenlagt ligger vi på 2,5 stjerne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar